Nieuwe website de lucht in

Nieuwe website de lucht in

Een aantal weken nadat huisarts H.H. Muurling en de andere zorgaanbieders zijn verhuisd naar het Hippolytushoes in Middelstum, is ook de website klaar. Op de site vindt u informatie over Gezondheidscentrum Het Hogeland. Er is informatie te vinden over de huisarts, maar ook over de andere zorgaanbieders.

Naast huisarts en apotheek nog acht andere zorgaanbieders.
Bij Gezondheidscentrum Het Hogeland werken verschillende zorgprofessionals. U kunt bij het centrum terecht voor fysiotherapie, podotherapie en medische hulpmiddelen. Ook houden een diëtist, een logopedist en een medisch pedicure spreekuur in het gezondheidscentrum. Zwangeren kunnen voor hun controles en begeleiding rekenen op zorg van een verloskundigenpraktijk.

Veel zorg op één adres.
In Gezondheidscentrum Het Hogeland werken de verschillende zorgaanbieders nauw met elkaar samen. Omdat we vanuit één centrum werken, is multidisciplinair overleg eenvoudig te organiseren. Daardoor worden patiënten nog beter geholpen. Patiënten kunnen voor hun zorgbehoefte terecht op één adres.